cat-right

Küchentreff Wurselen

Küchentreff Wurselen? Sinds 1995 in de keukenwereld en sindsdien uitgegroeid tot keukengigant. Küchentreff heeft in 2013 haar eerste vestiging in Nederland geopend. Naast Nederland zit Küchentreff ook in België, Slovenië, Oostenrijk en Polen.

Ontvang gratis keukenbrochures alvast in huis voor keukeninspiratie of bekijk de goedkoopste keukenzaak.

Qua keukens heeft Küchentreff alles wat u maar kunt bedenken, Alle stijlen, kleuren en vormen zijn mogelijk. Küchentreff doet niet mee aan de gigantische kortingen maar heeft wel vaak kleine kortingen of vaak afwisselende acties.

Küchentreff Wurselen

Küchentreff WurselenKüchen Treff
De-Gasperi-Straße 6
52146 Wurselen
0049-2405-479444

www.kuechentreff-wuerselen.de

Küchentreff Wurselen Informatie

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Küchentreff Wurselen. Het telefoonnummer en andere algemene informatie over Küchentreff kunt u hierboven vinden.

Küchentreff Wurselen openingstijden

U kunt Küchentreff op deze tijden bezoeken

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: gesloten

Küchentreff Wurselen prijzen

De prijs van een keuken van Küchentreff keuken is afhankelijk van uw keukenwensen. De prijs kan erg verschillen. Wel wil Küchentreff de beste keuken gelijk voor de laagste prijs aanbieden zonder grote kortingen of onderhandelingen. Er is voor elke wens een keuken. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

Küchentreff ervaringen

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken wordt er tegenwoordig veel op het internet georiënteerd. Het is ook zeker een aanrader om te kijken naar ervaringen van mensen die u voor zijn geweest bij de keukenzaak. Voor het bezoeken van de keukenzaak is het verstandig om te kijken hoe anderen de zaak hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen.

Deze worden immers eerder geplaatst dan positieve ervaringen. Negatieve ervaringen blijven namelijk meer in het hoofd van iemand steken terwijl positieve ervaringen snel worden vergeten.

 

 

Küchentreff Wurselen klantenservice

Indien u vragen of opmerkingen heeft over/voor Küchentreff Wurselen dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer: 0049-2405-479444 of via de mail  info@kuechentreff-wuerselen.de. De medewerkers van de keukenzaak zullen u dan te woord staan. De werknemers spreken gewoon Nederlands.

privacystatement