cat-right

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen? Bij Das Kuechenhaus Holger Habermann hebben ze de filosofie dat een keuken niet de hele hoeft te kosten. Ze verkopen graag kwaliteitskeukens tegen aantrekkelijke prijzen.

Mede hierdoor is het Kuechenhaus een ongekend succes. De keukenzaak is tot ver over de grens populair bij Nederlanders. Van het eerste gesprek tot aan de montage wordt er met u meegedacht.

Ontvang gratis keukenbrochures alvast in huis voor keukeninspiratie of bekijk de goedkoopste keukenzaak.

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen

keukens wurselenDas Kuechenhaus Holger Habermann
Sankt-Jobser-Straße 47
52146 Wurselen
02405-4067600

www.kueche-habermann.de

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de keukenzaak in Wurselen. Het telefoonnummer waar Das Kuechenhaus Holger Habermann  op te bereiken is: 02405-4067600.

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen openingstijden

U kunt dit filiaal op verschillende tijden verspreid over de week bezoeken.

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: gesloten

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen prijzen

De prijs van een keuken van Das Kuechenhaus Holger Habermann is voor een groot gedeelte afhankelijk van uw wensen. De prijs kan erg verschillen. Wel wil de keukenzaak de beste keuken voor de laagste prijs aanbieden aan zijn klanten.

Er is voor elke wens wel een keuken in de vestigingen te vinden. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen ervaringen

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken wordt er tegenwoordig veel op het internet georiënteerd. Het is ook zeker een aanrader om te kijken naar ervaringen van mensen die u voor zijn geweest bij de keukenzaak.

Voor het bezoeken van de keukenzaak is het verstandig om te kijken hoe anderen de zaak hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen. Deze worden immers eerder geplaatst dan positieve ervaringen.

 

Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen klantenservice

Indien u vragen of opmerkingen geeft over Das Kuechenhaus Holger Habermann Wurselen dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer: 02405-4067600. De medewerkers van de keukenzaak zullen u dan te woord staan.

privacystatement